Sort by:
View:

Monthly Archives: January 2017

http://blog.readpoint.com/wp-content/uploads/2017/01/163_tips_and_tricks-960x1192_c.png

10+1 tips & tricks για να απογειώσετε την εμπειρία του ReadPoint


 1. Μοιράστε ότι ενδιαφέρον διαβάσατε στους φίλους σας & στους ακόλουθους σας στα social media

 

Διαβάσατε μία ενδιαφέρουσα είδηση στην εφημερίδα σας, είδατε μία ελκυστική φωτογραφία στο αγαπημένο σας περιοδικό, ή αλιεύσατε μια συγκλονιστική ατάκα στο βιβλίο που μόλις αγοράσατε και θέλετε να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας φίλους;

Κανένα πρόβλημα!

Απλά μαρκάρετε την περιοχή του εντύπου που θέλετε να postάρετε στα social media και είτε επιλέξτε την δυνατότητα άμεσου Ποσταρίσματος, ή  σώστε το συγκεκριμένο απόσπασμα με μορφή εικόνας για περαιτέρω επεξεργασία και ανέβασμα.

share

 1. Δωρίστε στους αγαπημένους σας συνδρομές και βιβλία 24 ώρες το 24ωρο

 

Ξεχάσατε κάποιο αγαπημένο σας φίλο/η που έχει τα γενέθλια του σήμερα και δεν του πήρατε ένα δώρο; Μην ανησυχείτε καθόλου. Στο ReadPoint είμαστε ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο και το δώρο είναι άμεσα παραδοτέο σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη!

Επιλέξτε το βιβλίο ή την συνδρομή που θέλετε να χαρίσετε και αντί να το βάλετε στο καλάθι επιλέξτε την επιλογή: Κάνε δώρο σε ένα φίλο.

gift1Θα σας ανοίξει μία φόρμα όπου θα συμπληρώσετε το email του παραλήπτη και φυσικά τις ευχές σας.
Όχι απλώς σώσατε μία κατάσταση, αλλά θα εντυπωσιάσετε  ευχάριστα με την έκπληξη σας.

 

 1. Κερδίστε αποθηκευτικό χώρο στο tablet και στο smartphone σας, χωρίς να χάσετε τα έντυπα σας

 

Το καλό σας tablet γέμισε με τις χιλιάδες φωτογραφίες και αρχεία μουσικής και επιπλέον στην βιβλιοθήκη σας έχετε και πάρα πολλά βιβλία, περιοδικά  & εφημερίδες που δεν θέλετε να τα χάσετε. Μην ανησυχείτε!

Διαγράψτε άφοβα ότι δεν χρειάζεστε  και εξοικονομήστε τον πολύτιμο χώρο που χρειάζεστε. Τα έντυπα δεν τα έχετε χάσει.

Μπορείτε να τα επαναφέρετε άμεσα στην βιβλιοθήκη σας με δύο μάλιστα τρόπους:

 • Οι κάτοχοι φορητών συσκευών μπορείτε να ανατρέξετε στην επιλογή αγορασμένα είδη, να διαλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν και να τα ξαναβάλετε στην βιβλιοθήκη σας με ένα κλικ.
  15934103_10154473132544737_1089324564_o
 • Όλα τα μέλη μας, μπορούν να πάνε στο www.readpoint.gr και αφού κάνουν login μπορούν α μπουν στην διαχείριση του λογαριασμού τους. Εκεί ανάμεσα στα άλλα, μπορείτε να πάτε στο ιστορικό αγορών σας, να βρείτε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει να επαναφέρετε και απλά να πατήσετε την επιλογή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ.
  downloadagain
 1. Κάντε τις σημειώσεις & τις επισημάνσεις σας και ανατρέξτε σε αυτές ανά πάσα στιγμή.

 

Η ανάγνωση μας προκαλεί ερεθίσματα και μας ωθεί πολλές φορές να κάνουμε κάποια σχόλια και ορισμένες επισημάνσεις, τα οποία θα θέλαμε να έχουμε διαθέσιμα για την επόμενη φορά που θα τα χρειαστούμε.

Με ένα κλικ λοιπόν, μπορούμε να έχουμε τις προσωπικές μας σημειώσεις, ή τα προσωπικά μας post it. Τα αποθηκεύουμε και μάλιστα μπορούμε να βρούμε ανά έντυπο σε ποια σελίδα τα κρατήσαμε.

Οι πιο απαιτητικοί επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν το χρώμα των post it , αλλά και την γραμματοσειρά των σημειώσεων τους.

notes

 1. Διαβάστε το έντυπο σας και σε άλλη συσκευή πλην της βασικής που χρησιμοποιείτε

 

Συνηθίζετε να διαβάζετε την εφημερίδα σας καθημερινά από το προσωπικό σας υπολογιστή, ή το tablet σας, αλλά σήμερα είστε σε ένα εξωτερικό ραντεβού και θέλετε ξανά να κατεβάσετε το φύλλο στο κινητό σας, γιατί υπάρχε9ι ένα άρθρο που θέλετε ν’ ανατρέξετε ξανά ;

Επιλέξτε την επιλογή Αγορασμένα είδη και άμεσα θα μπορέσετε να έχετε την πολύτιμη πληροφορία στο κινητό σας.

Μείνετε πάντα συντονισμένοι με την βιβλιοθήκη σας!

 

 1. Οργανώστε την βιβλιοθήκη σας με τα φίλτρα, αλλά και με την λειτουργία αυτόματου καθαρισμού.

 

Είστε μανιώδης αναγνώστης, ή απλά η δουλειά σας απαιτεί να κατεβάζετε καθημερινά πολλά έντυπα ; Σίγουρα χρειάζεστε οργάνωση.

Αξιοποιήστε τα φίλτρα και οργανώστε τα έντυπα σας ανά είδος (βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά), ανά ημερομηνία έκδοσης αλλά και ανεβάσματος στο ReadPoint, ανά αύξουσα, ή φθίνουσα σειρά με βάση το γράμμα του τίτλου και φυσικά με τους συνδυασμούς τους.

Επιπλέον οι  android users μας και πολύ σύντομα και οι χρήστες των υπόλοιπων λειτουργικών, έχουν την δυνατότητα να ορίζουν κάθε πότε θέλουν να καθαρίζει η βιβλιοθήκη τους.
Μην ξεχνάτε ότι όπως είπαμε τα αγορασμένα έντυπα σας μπορείτε να τα επαναφέρετε ανά πάσα στιγμή (3)

filters

 1. Διαβάστε σε όλο το πλάτος της οθόνης

 

Έχετε smartphone με μικρή οθόνη και δεν είναι πολύ βολικό να διαβάζετε την εφημερίδα σας με το πυκνογραμμένο κείμενο;

Μήπως είστε πρεσβύωπας, ή μύωπας;

Τώρα εκτός του zoom έχετε ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα σας. Μπορείτε να ορίσετε να διαβάζετε το έντυπο σας αξιοποιώντας όλη την οθόνη κατά πλάτος και η ανάγνωση θα είναι βολικότερη από ποτέ!

15942681_10154473191419737_1622534823_o

 

 1. Αποκτήστε τα πρωτοσέλιδα του τύπου καθημερινά στην συσκευή σας, εντελώς δωρεάν

 

Καθημερινά από τις 6 ώρα το πρωί, έχετε την δυνατότητα  να παραλάβετε όλα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου συγκεντρωμένα σε μία έκδοση, στον υπολογιστή σας, στο Tablet ή στο κινητό σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μείνετε πάντα συντονισμένοι με την επικαιρότητα!

frontpages

 1. Αποκτήστε μία πρώτη γεύση από το περιεχόμενο του εντύπου με την λειτουργία της προεπισκόπησης

 

Βλέπετε ένα θέμα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού που σας κάνει κλικ αλλά θα θέλατε να δείτε κάτι παραπάνω πριν το αγοράσετε; Ή μήπως σας εντυπωσιάζει το εξώφυλλο ενός βιβλίου αλλά δεν ξέρετε με σιγουριά ότι είναι αυτό που ψάχνετε;

Εάν έχετε βρεθεί ποτέ σε αυτή την θέση, τότε ρηλαξάρετε.  Καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και απολαύστε αυτό το κάτι παραπάνω από την λειτουργία της προεπισκόπησης που υπάρχει για κάθε έντυπο στο ReadPoint.

Στην εποχή της τεχνολογίας δεν χρειάζεται να κάνετε τον λαθραναγνώστη!

previewa

preview

 1. Εμπλουτίστε τις εργασίες σας με αποκόμματα από το Readpoint.

 

Έχετε παιδιά και έχουν (έχετε δηλαδή) να ετοιμάσουν μία εργασία για το σχολείο που δεν θέλετε να είναι copy paste από την Wikipedia ; Μήπως έχετε ένα πρότζεκτ να παρουσιάσετε στο πανεπιστήμιο για την  αξιολόγηση σας; H μήπως ακόμα,  είστε ένας επαγγελματίας και θέλετε να εμπλουτίστε το PowerPoint  σας με ‘ζουμερά’ αποκόμματα από τον τύπο;

Εάν έχετε βρεθεί σε αυτή την θέση, τότε σίγουρα εκτός του ότι διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία εντύπων, εσείς έχετε την δυνατότητα να ‘κόψετε αποκόμματα σε μορφή εικόνας και να τα αξιοποιήσετε στην πολύτιμη εργασίας .

Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και με ένα κλικ δώστε ζωή στην εργασία σας!

pressclipping

pressclip2

 1. Γίνεται μέλος ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου πλούσιου αρχείου

 

Αν είστε ερευνητής, δημοσιογράφος, ιστορικός, φοιτητής, συλλέκτης περιοδικών, ή απλά ενδιαφέρεστε να έχετε τα εξώφυλλα των εφημερίδων της ημέρας που γεννήθηκε το παιδί σας πριν από 8 χρόνια, για να διακοσμήσετε το πολύτιμο άλμπουμ των εμπειριών του, τότε το αρχείο του ReadPoint είναι μία πολύτιμη και ανεξάντλητη πηγή.

Ανατρέξτε στα προηγούμενα τεύχη κάθε έκδοσης με βάση την χρονιά και τον μήνα που σας ενδιαφέρουν και ένα παράθυρο γνώσεων θα ανοίξει στα μάτια σας!

archive

Menu